Дистанційне навчання Отримати посилання Facebook Twitter Pinterest Електронна пошта Інші додатки 40. Вуглеводи.Глюкоза, будова молекули, властивості, застосування 41. Поліцукриди. Крохмаль і целюлоза 42. Вивчення властивостей глюкози і крохмалю 43. Нітрогеновміснісполуки. Аміни, анілін, будова молекули, властивості, застосування 44. Амінокислоти, їх властивості, застосування 45. Білки, їх властивості, застосування 46. Вивчення властивостей білків 47. Розв’язування експериментальних задач 48. Генетичнийзв'язок між класами неорганічних і органічних сполук 49. Підсумковий модульний контроль № 4 Отримати посилання Facebook Twitter Pinterest Електронна пошта Інші додатки Коментарі
Коментарі
Дописати коментар